Graafinen suunnittelija
Annika Välimäki

 
 
Annika Välimäki _designertitle1.jpg
 

Annika Välimäki on graafinen suunnittelija,
logosuunnittelija, AD, luovan alan monitoimija.

Annika Välimäki Creative taas on suunnittelutoimisto,
joka toteuttaa raikkaita visuaalisia ratkaisuja niin pienille
kuin suurillekin yrityksille.

Ota yhteyttä, on aika kääriä hihat ja tehdä taikoja!


Good design
for good people

 
 
 
 
 

Minä uskon aitouteen, hyviin keskusteluihin ja intuitioon. Kun joku tuntuu oikealta, se on sitä – niin suunnittelutöissä kuin elämässäkin.

Työskentellessäni mietin työstettävää asiaa sinun kannaltasi. Ratkaisen, miten voin ilmentää työhön sinun haluamasi viestin herkullisimmalla mahdollisella tavalla.

Good design for good people, sanon usein, sillä uskon että hyvä seuraa hyvää. Uskon myös, ettei tiedonjyvän päällä kannata istua. Jaan mielelläni osaamistani asiakkailleni laajemminkin.

Toimin Turusta käsin, mutta sinä voit olla maantieteellisesti missä vain – puhelimet, sähköpostit ja skypet toimivat, ja junat kulkevat.


Olen toiminut graafisena suunnittelijana vuodesta 2015. Ryhdyin alunperin yrittäjäksi toki siksi että halusin kokeilla siipieni kantavuutta, mutta oikeastaan vielä enemmän siksi, että halusin mahdollisuuden luoda omannäköinen elämä ja arki.

Kaipasin hitaampia aamuja ja syvempää yhteyttä asiakkaisiini. Halusin tehdä merkityksellistä suunnittelua ja nähdä asiakkaideni saavuttavan unelmiaan. Hyppy yrittäjäksi kannatti, sillä olen saanut vielä enemmän kuin olin osannut toivoa. En usko että voisin olla tyytyväisempi tilanteeseen.

Omaa nimeäni kantavan toiminnan lisäksi luotsaan pian avattavaa suunnittelutoimistoa ja toimin tuottajana Sunnuntaimediassa.

Kun en tee töitä, minut löytää taidemuseosta samoilemasta, kahvilasta nauttimasta teetä ja croissanttia, kotisohvalta piirtämästä tai katselemasta kulloinkin uusinta Netflix-suosikkiani.

Inspiroidun vanhoista rakennuksista, tammikuisen taivaan väreistä, taiteesta ja viherkasvikokoelmastani sekä aidoista kohtaamisista ja keskusteluista.

Jos sinusta tuntuu, että voisin olla kaipaamasi suunnittelija, ota yhteyttä, olisi ihana jutella!

 
Annika_nimi_musta.png
 

 
 
Annika_7598_bw_web.jpg


Nähdäänkö somessa?


Löydät minut ja elämäni Instagramista: @annikavalimaki
Työstä postailen myös tilillä @annikavalimaki_creative

Tule moikkaamaan, dm-boksini ja kommenttikenttäni ovat aina avoinna! Olisi ihana kuulla sinusta.