Asiakkaat kertovat

 
 

“Olen todella tyytyväinen että päädyimme ottamaan yhteyttä Annikaan logon suunnittelussa. Sain vihjettä Annikan palveluista yhteisön kautta, ja jo ensimmäisen yhteydenoton jälkeen jäi niin hyvä mieli hänen iloisesta ja reippaasta otteestaan.

Yhteistyömme sujui todella hienosti ja vaivattomasti. Suunnittelutyössä hän otti selvää yrityksestämme ja toiveistamme perin pohjaisesti, ja hänen otteensa työhön asiakkaan toiveen kartoituksesta logon toteutukseen oli todella ammattimaista. Valmistunut logo oli juuri sitä mitä toivoin, ja enemmän - Hän loi meille logon joka kuvastaa meitä täydellisesti.

Uusien suunnittelutöiden tullessa otan häneen ehdottomasti yhteyttä!”

- Hanna Kukkaro, yrittäjä Cafe Passion 

 
 
 

“Monet kyselee, että kuka on tehnyt meidän Rebel Liftersin logon. No Annika Välimäkihän sen teki ja homma sujui kuin tanssi.

En voisi tyytyväisempi olla.

Ps. Ei oo maksettu mainos, vaan kyllähän sitä helvetin hyvästä työstä haluaa kertoa eteenpäin.”

- Anu Marin, yrittäjä Rebel Lifters

 
 
 

”Olen tehnyt yhteistyötä Annikan kanssa jo useamman vuoden ja olen aina ollut tyytyväinen saamaani palveluun. Annika osaa hyvin ottaa huomioon asiakkaan tarpeet ja hänellä on taito eläytyä asiakkaan "maailmaan".

Voin lämpimästi suositella Annikan suunnittelupalveluja muillekin yrittäjille - ja olen suositellutkin :o)” 

– Tanja Kipinoinen, yrittäjä Biodelly Oy

 
 
 

”Annikan kanssa oli aidosti kiva tehdä yhteistyötä ja oli ihanaa "vaan jättää" logo ja brändäys hänen harteille. Ammattilaiseen kun on ilo luottaa, jotta voi itse keskittyä työntekoon - ja mun luottamuksen hän sai kyllä 100% heti alkukättelyssä.

Ensimmäisen puhelinpalaverin jälkeen tuli olo että Annika ymmärsi ajatukseni jo puolesta lauseesta, ja se jos jokin on tärkeä ominaisuus suunnittelijalla.

Uskon ettei luovaa tekijää kannata liiaksi rajoittaa, vaan asiakkaan näkökulmasta tärkeintä on etsiä ja löytää itsensä näköinen tekijä ja antaa tälle vapaat kädet. Silloin monesti saa paljon enemmän kuin on osannut pyytää ja tämä kyllä toteutui tässä projektissa.

Kiitos vielä loistavasti sujuneesta projektista, upeasta työstä puhumattakaan.”
 

– Riikka Koistinen, yrittäjä Sisustuksen Harmonia 

 
 
 

”Pidän Annikan ilmavasta tyylistä, joka on samaan aikaan ajanhenkinen ja ajaton. Annika sai hyvin kiinni Novita-brändistä, annetusta briefistä ja aikatauluista.” 

– Erika Appelström, brand manager Novita Oy

 
 
 

“Olen tähän ihan valtavan tyytyväinen! Kokonaisuus on toiveideni mukaan keveän simppeli ja ammatillisia arvojani – hoivaa, iloa, turvallisuutta ja korkealaatuista ammattitaitoa viestivä. Tyylikäs ja ajaton!

Kiitos ihana Annika Välimäki, jonka kanssa yhteistyö sujui erinomaisen mallikkaasti. Ja jatkoakin piisaa…”

– Leea Mattila, yrittäjä Psykologipalvelut MindLink

 
 
 

“Annikan Taivalille suunnittelema logo on yksi henkilökohtaisista suosikeistani kaikista yrityksen visuaalisista elementeistä. Se on yksinkertainen, mutta silti erottuva, todella kaunis ja dynaaminen.

Logon suunnittelussa Annika osasi lukea yrityksen kehittyvää brändiä, kysyä juuri oikeat kysymykset sekä kuunnella yrittäjän toiveita. Lopputuloksena syntyi logo, joka on aivan omanlaisensa, ja juuri oikea Taivalille.”

– Paulina Sundell, yrittäjä Taival Clothing

 
 
 

“Annikan kanssa oli niin ihana työskennellä. Hänen työskentelytavat ja projektin vetäminen huokui rautaista ammattitaitoa, osaamista sekä lämpöä.

Tehtiin yhteistyötä parin brändini kanssa
ja voin vain suositella hänen palveluitaan eteenpäin.

Sain palvelua enemmän kuin olin tilannutkaan, apua ja neuvoja käyntikorttien paksuuteen kuin kotisivujen rakentamiseenkin muun muassa. Juuri niihin pieniin asioihin joihin asiakkaani kiinnittävät huomiota. Ja joista olen saanut positiivista palautetta.

Kiitos vielä Annika yhteistyöstä!”

– Heini Tuppurainen, arkkitehti ja yrittäjä