Portfoliossa: Laura K. Design

 
Laura K_logosuunnittelija_Annika Välimäki.jpg

Raikas, kokonainen, iloinen, helposti lähestyttävä, moderni, vahva. Siinä muutama suuntaviiva, joilla aloin piirtämään logoa sisustussuunnittelija Laura Kesälän brändille Laura K. Design.

Tämä logo rakennettiin typografian keinoin. Laura kertoi pitävänsä yksinkertaisista kuvioista ja muodoista sekä tasapainosta – pidän siitä, kun voin tällaisten toiveiden tiimoilta suunnitella ilmeitä sen kuuluisan laatikon ulkopuolelta. Kirjaimista kun voi luoda vaikka minkälaisia muotoja tai symboleja ja niiden asettelusta tasapainoa tai vaihtoehtoisesti epäsymmetriaa.

Logon kirjaimet ovat alusta asti itse tekemiäni, tätä projektia varten. Niissä on iloa ja vahvuutta samaan aikaan – juuri se henki, jonka tälle logolle halusimmekin, Laura ja minä. Käytän muutenkin hyvin harvoin valmiita fontteja logotöissä. Kirjaimista ja sanoista muodostuu merkityksellisempiä ja ilmeestä uniikki itse muotoilemalla.

Omatekoisista kirjaimista on helpointa tehdä myös variaatioita ja yhdistelmiä: kuten tähän logoon tekemäni A:n ja E:n niputus.

Tämä logo on valmistunut jo kuukausia sitten, ja se on heti alusta asti ollut yksi suosikeistani. Ihanaa päästä esittelemään se nyt näin myös teille!

laurakdesign.fi