Moodboard 001

Sees_Annika-Välimäki-Creative.jpg

Kun uudistin omat nettisivut viime talvena, otin uuden startin myös blogin kanssa. En tullut siirtäneeksi vanhoja blogipostauksia tänne uusille lehdille, lähinnä siksi koska en halunnut tehdä manuaalityötä niiiden siirtämiseksi (auts) – muistatkin varmaan, että niitä oli paaaljon.

Välillä tuo päätös kirpaisee, kun muistan mitä kaikkea kivaa siellä oli. Monia niistä jutuista olisi hauskaa katsella edelleen – oman kehityksen seuraamiseksi ainakin, hehe, mutta muutenkin! Olihan siellä mm. Creative life and biz -sarja, jossa jaoin kokemuksiani ja vinkkejä luovaan työhön. Kirjoittelin pelkästään tuohon sarjaan monta osaa enkä usko että ne opit ovat vanhentuneet kovin pahasti.

Muistat myös varmaan, miten usein julkaisin moodboardeja. Se on sellaista luovan tekemisen varaventtiilin tyhjentämistä. Kun jokin tuntuu tukkoiselta, kokoan boodboardin. Kun ideoita pulppuaa liikaa, kokoan moodboardin. Kun saan hyvän idean, mutta en tiedä miten tiivistäisin sen sanoiksi, kokoan moodboardin.

Jään nyt pohtimaan blogipostausten uudelleenjulkaisua ja yllätyyyys: julkaisen tämän päivän moodboardin. :)

Ps. Olen tehnyt piirtämishaastetta, jossa piirrän joka päivä yhden vihkonsivullisen sitä mikä mieleen tulee. Innostavaa puuhaa! Suosittelen. Seuraavaksi haluaisin löytää jostain kivan piirtämis-prompti-listan, jossa olisi aihe vaikkapa 30 päivälle. Sekin voisi olla mielenkiintoista! Kerron ainakin somessa, jos löydän kivan.