Uusi ilme, tuttu meininki

 
Uusi-brändi-ilme_Annika Välimäki.jpg

Vuosi valuu pian loppuunsa, mutta ilmassa on silti uuden tuntua.

Sen lisäksi, että vuosi 2019 kuikuilee ihan kulman takana, on uusi nettisivuni ja Instagram-kanavani juuri julkaistu. Vatsanpohjassani kutkuttaa uutuuden tunne. Se on vähän hassua, sillä periaatteessahan mikään ei muutu. Työni ja tekemiseni säilyvät ennallaan.

Mutta brändi-ilme on uusi, ja se tuntuu tosi hyvältä. Ihan minulta.

En ole vielä päättänyt, tuonko vanhoja blogipostauksia tänne uudelle sivulle – makustelen asiaa vielä hetken. Minua kutkuttaa ajatus siitä, että voin ikään kuin aloittaa bloginkin uudelleen nyt, asettaa sille uuden kurssin ja haistella uusia, erinäköisiä tuulia. Toisaalta tuntuisi hassulta heittää kaikki vuosien varrella rustaamani kirjoitukset ja blogipostauksia varten suunnitellut kuvat, kuvitukset ja muut visuaaliset toteutukset hukkaan.

Eiköhän päätös kirkastu piakkoin.

Mutta sinulle minä haluan sanoa lämpimästi tervetuloa. Huippua, että olet löytänyt tiesi uudelle saitilleni. Toivon, että viihdyt!

Ihanaa, olet matkassa mukana!

xo Annika

Ps. Uutena juttuna julkaisen jatkossa myös uutiskirjettä. Jos haluat minulta sähköpostia kerran – pari kuukaudessa, täytä tietosi sivun alla näkyvään lomakkeeseen tai tänne.