Palvelut - Instagramin suunnittelu

 
 
Annika Välimäki _instagram2.jpg
 

Instagram on hieno työkalu markkinointiin, ja minun ainut markkinointikanavani. Se toimii – valtaosa asiakkuuksistani tulee Instagramin kautta.

Kiinnostaisiko sinua käyttää Instagramia tavoitteellisemmin?
Jes, olet oikeassa paikassa!

Kun tunnet kohderyhmäsi ja tiedät sisältöihin
liittyvät lainalaisuudet, olet vahvoilla.

Mikäli olet epävarma Instagramisi toimivuudesta,
sisällöistä ja visuaalisesta ilmeestä, pohditaan niitä yhdessä.

Ota yhteyttä!


Instagramin suunnittelu,
apua pulmiisi

Saan aika usein kysymyksiä liittyen Instagramiin. Sellaisia kuin että mitä siellä oikeasti kannattaisi (yrityksen) tehdä, miten, milloin ja miksi?

Mitä postata? Millä tavoin rakentaa feedi? Entä bio ja yksittäiset kuvat teksteineen? Mitä hashtageja käyttää? Millä tavalla löytää oma tyyli ja erottua?

Näitä on tosi tärkeää pohtia, ja yksin se voi joskus olla vaikeaa.

Moniin kysymyksiin saattaa myös olla vaikeaa löytää omalta tuntuvia vastauksia. Netti on pinkeänä erilaisista quick-fix-ohjeista liittyen Instagramiin: ”tee nämä ja erotut”, ”kun teet näin, myyntisi/seuraajamääräsi/tykkäyksesi tuplaantuvat.” Mutta ainakin minun on ollut vaikeaa luottaa osaan neuvoista (suhtaudun skeptisesti myös useimpiin lupauksiin). Nopeat ja helpot ratkaisut ovat nimittäin yleensä vain pintaa, eikä niin synny kestäviä vaikutuksia.

Siksi olen yrityksen ja erehdyksen kautta testannut kaiken oppimani käytännössä. Se on ollut pitkä tie, mutta oppeja on nyt ihana hyödyntää omassa tekemisessä – ja asiakkaideni auttamisessa! Tällä hetkellä suurin osa asiakkuuksistani tulee minulle Instagramin kautta.

Apua Instagramiin

Pohdin pitkään parasta keinoa tiivistää kaiken osaamiseni asiakkaan käyttöön, sillä jokainen yritys on erilainen. Tarpeet ja lähtökohdat ovat erilaisia ja jokainen kaipaa vähän erilaista apua Instagramin suhteen.

Päädyin 1-on-1 -keskusteluihin, joiden aikana käymme läpi Instagramia sinun yrityksesi kannalta. Pureudumme sinua eniten askarruttaviin asioihin, räätälöin kunkin Instagram-tsemppauksen tarpeidesi mukaan.

Voimme jutella puhelimessa tai kasvokkain.

Asioita joita voimme käsitellä ovat:

  • Tavoitteet ja kohderyhmä – Huomioimme sinun tavoitteesi, ja pohdimme keinoja tavoittaa niitä Instagramin kautta. Kirkastamme kohderyhmäsi, pohdimme tapoja puhutella unelmiesi asiakasta.

  • Visuaalisuus – feedistä kaikki irti! Käymme läpi visuaalisuuden lainalaisuudet ja pohdimme mikä feedisi kuvista toimii ja mitä voisi kehittää. Käymme läpi miten kehittää symmetriaa ja miten käyttää värejä.

  • Valokuvaus ja kuvankäsittely – Mitä huomioida kuvia otettaessa? Käymme läpi mitä kuvata ja miten. Et tarvitse järjestelmäkameraa kuvataksesi Instagramiin – tärkeintä on ottaa nykyisestä laitteestasi kaikki irti. Ohjaan sinua alkuun myös kuvankäsittelyssä, jotta Instagramisi ilme yhtenäistyy.

  • Sisällöt ja äänensävy – Pohdimme mitkä ovat sinulle sopivimmat aiheet kuville ja teksteille, ja määrittelemme äänensävyn, jolla kuvata ja kirjoittaa.

Innostuitko? Lähetä minulle viestiä, niin pohditaan yhdessä sinulle sopivin kokonaisuus!

annika@annikavalimaki.com / 040 700 9572


Suunnitelmallisesti käytettynä Instagram tarjoaa mahdollisuuksia vaikka mihin! Ja kun tietää mitä tekee, pääsee vähemmällä.

Ota yhteyttä, lähdetään yhdessä pohtimaan ratkaisuja, joilla sinun tilisi erottuu massasta!


Muut palveluni: