Palvelut - kalligrafiatyöt

 
 
Kalligrafia_Annika_Valimaki_5.jpg
 

Käsinkirjoitetulla kalligrafialla toteutettu logo, slogan tai painotuote erottuu.


Kalligrafiatyöt, joissa on luonnetta

Käsinkirjoitetuissa teksteissä asuu aito tunne.

Taidetta kirjaimilla

Niin kauan kuin muistan, olen leikitellyt kirjaimilla, vaikken aina sitä kalligrafiaksi ole osannutkaan nimittää. Olen tehnyt sommitelmia, kirjoittanut tyylitellysti milloin mitäkin, muokannut kirjaimia erilaisiksi paperilla. Olen työstänyt käsialaa, ollut siitä erityisen kiinnostunut. Ilmaissut itseäni kirjaimilla.

Minä olen omaksunut ja työstänyt käyttööni laajan kalligrafiarepertuaarin. Taidan erilaisia kirjoitustyylejä, rennon huolettomasta tyylistä aina tiukan säntilliseen kaunokirjoitukseen asti.

Eniten pidän rennosta, lennokkaasta käsialasta. Pidän siitä, että teksti näyttää pienine epäkohtineen käsintehdyltä ja uniikilta.

Minun töihini kalligrafia tuo paljon uusia mahdollisuuksia.

Nykypäivänä kalligrafia onkin iso osa työtäni. Mutta luonpa kirjaimia sitten tussilla, lyijykynällä tai piirtopöydällä kuten nykyään, pidän siitä aina. On hienoa ilmentää tunteita ja tunnelmia näin.

Kalligrafiaa eli käsintaiteiltuja sanoja voi käyttää monenlaisiin tarpeisiin aina yrityslogoista ja sloganeista julisteisiin ja kortteihin ja kaikkeen siltä väliltä.

Kysy lisää, räätälöidään tarpeisiisi sopiva teksti!

Kalligrafialogo sinun brändillesi

Käsinkirjoitetulla kalligrafialla toteutettu logo erottuu. Siinä on mukana tunne ja ainutlaatuisuuden viesti.

Kalligrafialogo kertoo katsojalle heti, mistä brändissä tai tuotteessa on kyse. Se välittää joko pehmeitä arvoja tai rentoa meininkiä, naisellisuutta tai raikasta itsevarmuutta – riippuen siitä minkälainen toteutus on.

Olen tehnyt kalligrafiatöitä monille asiakkailleni, kuten Novitalle, Helmivillakolle ja Biodellylle.

Jokainen toteutus on erilainen, kun käsin tehdään ja alusta asti harkiten. Luon kirjoituksen tyylin sinun brändisi tunnelmien ja arvojen sekä kohderyhmäsi mukaan.

Voit tutustua mm. kalligrafialla toteuttamiini logoihin portfoliossani.

Julisteet ja kortit

Teen myös postikortteja ja muita paperituotteita kalligrafiatoteutuksina. Vuoden 2015 joulukorttimallistosta lähtien myynnissä olleet kalligrafiakorttini ja -kalenterini ovat saavuttaneet suuren suosion. Niitä myydään kirja- ja lahjatavarakaupoissa ympäri Suomea.

Nimikirjainjulisteen lanseerasin joulumarkkinoille 2016 ja tänä päivänä se löytyy monesta suomalaisesta kodista. Tilaa omasi tästä!

Uniikkia kalligrafiaa sinulle?

Kyllä, ehdottomasti! Sinunkin brändisi ansaitsee erottua, ja kalligrafia on siihen tyylikäs keino.

Ota yhteyttä, lähdetään yhdessä toteuttamaan sinulle kaunis kalligrafia!

annika@annikavalimaki.com / 040 700 9572