Palvelut - logosuunnittelu
ja yritysilmeet

 
 
Logosuunnittelu_AnnikaVälimäki-2.jpg
 

Strategia, design, tarina.

Hiotun ja suunnitelmallisen suunnitteluprosessini avulla voimme saavuttaa sekä kauniin että tavoite- ja kohderyhmä-tietoisen lopputuloksen.

 

Yritysilmeet, logosuunnittelu ja nettisivut, joilla on syvempi merkitys.

 

Pidätkö selkeydestä, uskotko että vähemmän (hälyä & häiriötekijöitä) on enemmän, haluatko näyttää sekä ajattomalta että ajankohtaiselta? Jes, olet oikeassa paikassa! Samat asiat ovat minulle tärkeitä.

Minä uskon selkeään & minimalistiseen, olennaista korostavaan lähestymistapaan, tarinallisiin yritysilmeisiin ja pienimpienkin yksityiskohtien hiomiseen.

Brändi on paljon muutakin kuin logo. Siksi pakettiini kuuluu logosuunnittelun lisäksi kiinteästi myös muut tärkeät brändi-elementit, kuten väripaletin määrittely ja fonttivalinnat sekä logosta variaatiot eri tarkoituksiin.

Räätälöin palveluni tarpeidesi mukaan ja se voi sisältää myös nettisivun suunnittelun ja toteutuksen alusta loppuun, kuvioita, kuvituksia, painotuotteita (käyntikortit, paperituotteet, jne), digitaalisia materiaaleja (some-grafiikoita, e-kirjan ulkoasuja, luentoesityksiä, jne.) tai pakkaussuunnittelua.

Logosuunnittelussa ja yritysilmeen kokonaisuuden luomisessa sukellan syvälle sinun yrityksesi maailmaan. Ajattelen valintojani sinun ja kohderyhmäsi näkövinkkelistä, sillä lopulta vain niillä on merkitystä.

Minun tehtäväni on löytää olennaisimmat tunnelmat, arvot ja tavoitteet ja visualisoida viestit sinun kohderyhmääsi puhuttelevaksi brändikokemukseksi.

Kun yritysilmeesi on kunnossa, sinä voit keskittyä omaan työhösi ja siinä loistamiseen.


Silloin kun sinusta tuntuu kuin katsoisit peiliin ihaillessasi uutta brändi-ilmettäsi, nettisivuasi ja muita työmme tuloksia, ja kun ihanneasiakkaasi tuntee niiden ansiosta sinun kosketuksesi, ammattitaitosi ja aidon läsnäolosi brändin takana, on suunnittelu tehty hyvin. Ja siihen minä tähtään jokaisessa projektissani.

Yhdessä luomme tasapainoisen yritysilmeen ja muistettavan, säväyttävän kokemuksen sinun yleisöllesi.

 

Logon ja yritysilmeen suunnittelu
eli brändirakennuksen palveluni

Koska jokainen projekti on erilainen, luon räätälöidyn paketin juuri sinun toiveitasi ja tarpeitasi heijastellen. Jokainen brändi-projekti koostuu kolmesta päävaiheesta.

 

POHJA

Projektimme alkaa hyvällä pohjatyöllä. Kun olet päätynyt satsaamaan brändi-ilmeeseesi, voimme aloittaa! Kutsun sinut asiakas-rosteriini ja lähetän sinulle kotitehtäviä vastattavaksi – niiden avulla pyydän sinua pohtimaan yrityksesi suuntaa, arvoja, haaveitasi, kohderyhmäsi erityispiirteitä ja suhdettasi kilpailijoihisi.

Kun olet vastannut tehtäviisi, istumme alas ja nautimme yhdessä kupit kuumaa (joko livenä tai puhelimen / skypen välityksellä). Pureudumme entistä syvemmälle tavoitteisiisi ja kohderyhmääsi.

Tämän jälkeen laadin sinulle brändianalyysin ja projektillemme creative directionin eli “luovan suunnan” – saat nämä pdf:nä. Tässä alleviivaamme uniikit piirteesi, ihanneasiakkaasi, brändisi äänensävyn ja projektimme tavoitteet. Samalla saat minulta myös projektillemme luomani visuaalisen moodboardin, joka toimii suuntana suunnittelutyössäni.

 

LUOVA TYÖ

Nyt tehdään taikoja! Kun pohjatyöt ovat valmiit ja saaneet sinun hyväksyntäsi, alan työstää uutta brändi-ilmettäsi niiden pohjalta.

Puen tarinasi, arvosi ja poimimamme tunnelmat visuaaliseen muotoon.

Ideoinnin ja luovan työn tuloksena esittelen sinulle yksityiskohtaisen brändi-ilmeen, joka kattaa logon versioineen, väripaletin ja muut uniikit brändi-elementtisi. Kommentoituasi jatkojalostan toteutusta eli hiomme kaikki yksityiskohdat juuri oikeiksi!

Kun brändi-ilmeesi on selvillä, suunnittelen sinulle vielä muut mahdolliset brändi-materiaalit (jotka olemme usein etukäteen valinneet toiveidesi ja sinun tilanteesi mukaan). Näitä voivat olla täyden palvelun nettisivu, painotuotteet (esim. käyntikortit, paperituotteet), digitaaliset materiaalit (esim. some-grafiikat, e-kirjan ulkoasu, luentoesityspohjat), kuviot, kuvitukset tai pakkaussuunnittelu.

JULKAISU

Hetki jota olet odottanut! Projektin lähestyessä loppuaan päätämme julkaisupäivän ja testaamme, että kaikki on kunnossa sinun upean uuden ilmeesi julkistusta varten.

Lähetän kaikki luomamme elementit sinulle sähköisesti pilvipalvelussa, josta sinun on helppo ladata kaikki talteen itsellesi.

Saat lisäksi style guiden – yksityiskohtaisen ohjeen, jonka avulla osaat käyttää uutta brändi-ilmettäsi in-real-life ja ottaa siitä kaiken irti. Tämän avulla voit itsevarmasti käyttää kaikkea mitä olemme luoneet tavalla joka tukee brändiviestiäsi -> kanavasi näyttävät yhtenäisiltä, ammattimaisilta ja harkituilta.

Kun olemme valmiit, sinulla on hallussasi selkeä ja tehokas brändi-ilme, joka auttaa sinua houkuttelemaan ihanneasiakkaasi luoksesi. On aika nauttia kaikesta mitä olemme luoneet!

 

Uskotko, että olisin juuri se suunnittelija, jota olet kaivannut? Ihanaa!
Täytä alla oleva lomake, niin otan sinuun yhteyttä.