Palvelut - graafinen suunnittelu

 
 
Annika Välimäki_graafinen suunnittelu_graafinen suunnittelija 1.jpg
 

Graafinen suunnittelu on täynnä mahdollisuuksia ja toteutettavia unelmia – minä kutsun niitä brändikokemuksiksi ja menestystarinoiksi.

Sinunkin brändisi ansaitsee erottua! Ota yhteyttä!


Graafinen suunnittelu, joka saa yrityksesi erottumaan

Tarjoan ratkaisuja visuaalisen viestinnän pulmiin. Graafinen suunnittelu toteutetaan sinun toiveidesi mukaisessa laajuudessa. Sinun yrityksellesi tai brändillesi sopivalla tavalla, tunnelmalla ja äänensävyllä.

Kun yrityksen graafinen suunnittelu on kunnossa, sinä voit keskittyä olennaiseen, eli oman osaamisesi toteuttamiseen.

Tarvitsetpa sitten päheän logon, mieleenpainuvan yritysilmeen, toimivat kotisivut, ”wau hei”-käyntikortit tai erottuvaa julkaisu- tai pakkaussuunnittelua, olet oikeassa paikassa.

Ota yhteyttä, lähdetään yhdessä toteuttamaan ratkaisuja, joilla sinun yrityksesi erottuu massasta!


Minun töistäni voisi useimmiten käyttää hashtageja #minimaldesign, #detailsmatter ja #lessismore. Sillä modernius, raikkaus ja minimalismi ovat sitä mitä toteutan eniten.

Käytän tehokeinona raikkaita yksityiskohtia ja olennaista korostavaa, minimalististyyppistä ajattelua. Nautin tosin myös niistä haasteista, jotka heittävät ajattelun kauas laatikon ulkopuolelle. 

Prosessi, jossa jalostan asiakkaani eli sinut, yrityksesi tai tuotteesi visuaalisesti vaikuttavaksi brändiksi, logoksi tai nettisivuksi on työni hienoimpia alueita. On mahtavaa päästä samalla tutustumaan erilaisiin yrityksiin, yrittäjiin ja liikeideoihin.

Suunnittelutyöni ovat aina yksilöllisesti toteutettuja, kunkin asiakkaan erityispiirteitä, toiveita ja tavoitteita mukaillen. Projektin aloitan perusteellisella tutustumisella yritykseen, brändiin ja toimijaan niiden takana , ja perehdyn tarkoin myös asiakkaan liiketoiminnan tavoitteisiin – prosessi, jota monet asiakkaani kiittelevät.

Tutustu asiakkaideni antamiin palautteisiin!


Graafinen suunnittelu on tärkeä osa mitä tahansa visuaalista viestiä.

Arjessa, jossa olemme erilaisten ärsykkeiden ympäröimänä kaiken aikaa, on vaikeampaa tehdä vaikutus, jäädä mieleen. Monesti se onnistuu parhaiten aitoudella. Ja harkitulla, erottuvalla, ammattimaisella lähestymistavalla.

Toimiva visuaalinen viestintä kantaa pitkälle. Ja siinä minä voin sinua auttaa. Sinun brändisi ansaitsee erottua!

Kiinnostuitko? Yes! Ota yhteyttä ja kerro miltä sinä haluaisit brändisi näyttävän. Aletaan tehdä taikoja!
annika@annikavalimaki.com / 040 700 9572

Minun työtilani sijaitsee Turussa, ja aina tilanteen mukaan liikkuvasti mukanani.


Palveluistani tarkemmin:

Annika Välimäki Creativen palveluihin kuuluvat mm.

Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi! Aletaan tehdä taikoja.